Recensie: Film: The Intern

Lieve lezers, sommige blogposts lijken al eeuwen oud, en toch wil ik jullie de recensie van deze comedy-film niet onthouden.

Ben Whittaker is een 70-jarige weduwnaar die tijdens zijn pensioen niet goed weet wat hij met zijn tijd aanmoet. Op een dag ziet hij een advertentie voor een stage voor senioren bij een jong, bloeiend bedrijf. Ben besluit om die kans te nemen, en wordt uiteindelijk aangenomen door Jules Ostin, moeder, echtgenote en bedrijfsleidster van About The Fit. Hoewel Jules hier niet echt om gevraagd heeft, doet de aanwezigheid van Ben haar wel goed, en voelt Ben zich stilaan ook meer en meer thuis in het bedrijf, en uiteindelijk wordt hij zowat de “oom” van alle medewerkers.

Wat een film! Het concept is denk ik nog nooit gezien! Een 70-jarige die een senior stage mag volgen bij een jong modebedrijf? De kloof tussen jong en oud werd alleszins heel erg duidelijk, met al die technologie die destijds nog niet voorhanden was. Gek genoeg begrijp ik dankzij deze film nu ook beter waarom oudere mensen het juist zo moeilijk hebben met al die nieuwe technologie.

Bij mij sloeg het concept alleszins heel erg aan! De film is luchtig, niet te zwaar, en in de typische stijl van Robert De Niro zoals je hem kent. De zaal, en ik en mijn vriendin erbij, lagen regelmatig plat van het lachen! Er werd subtiele humor in gestoken, die iedereen volgens mij wel kan smaken. Als je mondhoeken niet minstens vijf keer omhoog krulden, dan scheelt er toch wel iets met je! 

Er waren ook enkele leuke plottwists die zeker heel erg hebben bijgedragen aan deze film, zoals Ben die wel zeer nauw in contact komt met Jules, nadat ze eerst de boot afhield, enkele dramatische twists, …

The Intern is voor mij dus absoluut een aanrader, en hoewel het concept zeker niet uitgemolken moet worden, wil ik wel meer van dit soort films zien! Of toch op zijn minst Robert De Niro in dit soort films!

Bron: Paramount Pictures
Bron: Paramount Pictures

The Intern
Regisseur: Nancy Meyers
Cast: Robert De Niro, Anne Hathaway, Nat Wolff
Genre: Komedie

Mijn recensie: 4,5* / 5

26.006 reacties

    • Щ€Ш№Щ† ШЈШЁЩЉ Ш«Ш№Щ„ШЁШ© Ш§Щ„Ш®ШґЩ†ЩЉ Ш¬Ш±Ш«Щ€Щ… ШЁЩ† Щ†Ш§ШґШ± Ш±Ш¶ЩЉ Ш§Щ„Щ„Щ‡ Ш№Щ†Щ‡ Ш№Щ† Ш±ШіЩ€Щ„ Ш§Щ„Щ„Щ‡ ШµЩ„Щ‰ Ш§Щ„Щ„Щ‡ Ш№Щ„ЩЉЩ‡ Щ€ШіЩ„Щ… Щ‚Ш§Щ„ ШҐЩ† Ш§Щ„Щ„Щ‡ ШЄШ№Ш§Щ„Щ‰ ЩЃШ±Ш¶ ЩЃШ±Ш§Ш¦Ш¶ ЩЃЩ„Ш§ ШЄШ¶ЩЉШ№Щ€Щ‡Ш§ Щ€Ш­ШЇ Ш­ШЇЩ€ШЇШ§Щ‹ ЩЃЩ„Ш§ ШЄШ№ШЄШЇЩ€Щ‡Ш§ Щ€Ш­Ш±Щ… ШЈШґЩЉШ§ШЎ ЩЃЩ„Ш§ ШЄЩ†ШЄЩ‡ЩѓЩ€Щ‡Ш§ Щ€ШіЩѓШЄ Ш№Щ† ШЈШґЩЉШ§ШЎ Ш±Ш­Щ…Ш© Щ„ЩѓЩ… ШєЩЉШ± Щ†ШіЩЉШ§Щ† ЩЃЩ„Ш§ ШЄШЁШ­Ш«Щ€Ш§ Ш№Щ†Щ‡Ш§ viagra government funded